Over ons

Organisatie

Huysmans aannemersbedrijf is een no-nonsens organisatie. Betrouwbaar, integer en duurzaam.

Het hart van onze onderneming wordt gevormd door onze professionele medewerkers. Wij creëren voor medewerkers een optimale, stabiele en veilige werkomgeving die uitdaagt tot persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en het nemen van verantwoordelijkheid. Het management leidt niet alleen het bedrijf maar is ook actief betrokken bij de gebeurtenissen op de werkvloer.

Kracht

Wij onderscheiden ons door onze klantgerichte manier van denken en werken. De lijnen zijn kort, de offertes helder en transparant. Er worden duidelijke afspraken gemaakt met wederzijds vertrouwen en respect.

Voor alle uiteenlopende projecten op het gebied van nieuwbouw, renovatie en restauratie kunnen wij integrale duurzame oplossingen bieden. Wij zorgen ervoor dat projecten vlekkeloos verlopen. Geen problemen door ontbrekende vergunningen, onjuiste tekeningen of verkeerd bouwmateriaal.

Waarborg

Om een nieuwbouw woning te kunnen realiseren eisen de hypotheekverstrekkers vaak een insolventverklaring van de aannemer. Woningborg verzorgt deze financiële bouwzekerheid. Aannemersbedrijf Huysmans is zowel technisch als financieel getoetst onder de strenge voorwaarden van de Woningborg Groep en mag zich dus ook trots een Woningborg aannemer noemen